Masz pytania? Zadzwoń509-477-416
0
Strona główna » Opinie o sklepie
Hity sklepowe
Zakreślacze Stabilo Swing cool komplet 4 kolory pastelowe

Zakreślacze Stabilo Swing cool komplet 4 kolory pastelowe

19,90 zł16,49 zł brutto13,41 zł netto
Zestaw zakreślaczy swing cool Stabilo 4 kolory to komplet pisaków w pięknych pastelowych barwach. Delikatna barwa tuszu idealnie zaznaczy potrzebny tekst. Idealny zestaw dla uczących się dziewczynek i pracujących kobiet 4 pastelowe kolory obudowa…
Klej sztyft Amos 8g 30 sztuk paczka display

Klej sztyft Amos 8g 30 sztuk paczka display

72,30 zł67,90 zł brutto55,20 zł netto
Najbardziej popularnym klejem w sztyfcie 8g jest klej firmy amos. Jego jakość i brak szkodliwych związków sprawiła, że stał się ulubionym lepidłem dla dzieci i dorosłych. Charakterystyczne zielono-żółte opakowanie od razu rzuca się w oczy. Najmniejszy…
Kontakt
Bestsellery

Opinie o sklepie

100%Klientów poleca nasz sklep
5,0Średnia ocena, Ilość opinii 156
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AMELIA
  • Data napisania recenzji: 24-03-2023
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Profesjonalnie i ekspresowo. Dziękuję bardzo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 24-03-2023
jestem bardzo zadowolony z usługi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Binokl
  • Data napisania recenzji: 12-03-2023
Super szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzna
  • Data napisania recenzji: 03-03-2023
Zamówienie kompletne. Wszystko bez zarzutów. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 02-03-2023
polecam, jestem usatysfakcjonowany zakupami w sklepie - biurowe-szkolne.pl !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 21-02-2023
Polecam, obsługa profesjonalna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 20-02-2023
Szeroka oferta sklepu, błyskawiczna dostawa i bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 14-02-2023
JAK ZWYKLE WYSOKA JAKOŚĆ USŁUGI
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 13-02-2023
bardzo szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: EMILIA
  • Data napisania recenzji: 13-02-2023
Polecam sprzedawcę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 10-02-2023
Super mega szybka obsługa! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Geodezja,Wycena Nieruchomości
  • Data napisania recenzji: 06-02-2023
Wszystko w jak najlepszym porządeczku, polecam z całego serducha.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: IWONA
  • Data napisania recenzji: 27-01-2023
Dostawa przebiegła wzorowo. Przesyłka dotarła błyskawicznie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 20-01-2023
Szybka realizacja, przestępne ceny, polecam bo warto.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

altBezpieczne zakupy

Sklep biurowe-szkolne.pl stawia na bezpieczeństwo zakupów. Zabezpieczone szyfrowane połączenie internetowe, rozbudowany system antywirusowy to gwarancja, że nie spotka nas żadna przykra niespodzianka podczas zamawiania. Płatności on-line znanych firm, które są na rynku od wielu lat dają gwarancję bezpieczeństwa Twoich pieniędzy. I na koniec 30 lat doświadczenia na rynku w branży biurowo-szkolno-papierniczej to pewność, że produkty, cena i jakość obsługi będą na najwyższym poziomie od początku do końca realizacji zamówienia

Zostań kolejnym zadowolonym klientem biurowe-szkolne.pl korzystając z naszego doświadczenia i niskich cen!

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu