Masz pytania? Zadzwoń509-477-416
0
Strona główna » Opinie o sklepie
Hity sklepowe
Klej w sztyfcie wykręcany Amos 8g

Klej w sztyfcie wykręcany Amos 8g

2,41 zł2,27 zł brutto1,85 zł netto
Najbardziej popularnym klejem w sztyfcie 8g jest klej firmy amos. Jego jakość i brak szkodliwych związków sprawiła, że stał się ulubionym lepidłem dla dzieci i dorosłych. Charakterystyczne zielono-żółte opakowanie od razu rzuca się w oczy. Najmniejszy…
Klej sztyft Amos 8g 30 sztuk paczka display

Klej sztyft Amos 8g 30 sztuk paczka display

72,30 zł67,90 zł brutto55,20 zł netto
Najbardziej popularnym klejem w sztyfcie 8g jest klej firmy amos. Jego jakość i brak szkodliwych związków sprawiła, że stał się ulubionym lepidłem dla dzieci i dorosłych. Charakterystyczne zielono-żółte opakowanie od razu rzuca się w oczy. Najmniejszy…
Kontakt

Opinie o sklepie

100%Klientów poleca nasz sklep
5,0Średnia ocena, Ilość opinii 322
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waldemar
  • Data napisania recenzji: 15-07-2024
Polecamy.Solidny partner.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 08-07-2024
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław Skrzypek
  • Data napisania recenzji: 04-07-2024
Konkretna firma z konkretną ofertą. Miałem w czym wybierać w danym artykule, wiele opcji. Bardzo łatwy kontakt bezpośredni. Bardzo przychylne i pomocne nastawienie do klienta
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 02-07-2024
Bardzo sprawne i szybkie zakupy. Bardzo dobrze zapakowane. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ZOFIA
  • Data napisania recenzji: 24-06-2024
Polecam. Sprawnie i szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 20-06-2024
Kredki ołówkowe Polycolor - 72 sztuki kupione w najniższej możliwie cenie na rynku, bardzo szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem, doskonale zabezpieczony w transporcie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 17-06-2024
wszystko szybko sparwnie super kontakt telefoniczny polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 16-06-2024
Rewalacja kontakt i produkty
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 16-06-2024
Zamówienie otrzymałam bardzo szybko. Polecam. Pastele suche przyszły nieuszkodzone.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 11-06-2024
Bardzo miły kontakt z profesjonalnym sprzedawcą. Przesyłka starannie zapakowana. Wysyłka expresowa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aisza
  • Data napisania recenzji: 09-06-2024
Polecam. Marzenie mojej córki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 03-06-2024
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 31-05-2024
Polecam sklep Biurowe szkolne.Realizacja błyskawiczna .Ceny niższe niż w innych sklepach .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Odkrywcy
  • Data napisania recenzji: 29-05-2024
Szybkie sprawnie kulturalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 11-05-2024
Dziękuję za bardzo szybką realizację zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

altBezpieczne zakupy

Sklep biurowe-szkolne.pl stawia na bezpieczeństwo zakupów. Zabezpieczone szyfrowane połączenie internetowe, rozbudowany system antywirusowy to gwarancja, że nie spotka nas żadna przykra niespodzianka podczas zamawiania. Płatności on-line znanych firm, które są na rynku od wielu lat dają gwarancję bezpieczeństwa Twoich pieniędzy. I na koniec 30 lat doświadczenia na rynku w branży biurowo-szkolno-papierniczej to pewność, że produkty, cena i jakość obsługi będą na najwyższym poziomie od początku do końca realizacji zamówienia

Zostań kolejnym zadowolonym klientem biurowe-szkolne.pl korzystając z naszego doświadczenia i niskich cen!

Sklep internetowy shopGold
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu