Masz pytania? Zadzwoń 509-477-416
0
Strona główna » Opinie o sklepie
Hity sklepowe
Kredki ołówkowe dwustronne Astra 24/48 kolorów trójkątne

Kredki ołówkowe dwustronne Astra 24/48 kolorów trójkątne

20,30 zł18,27 zł brutto14,85 zł netto
Kredki ołówkowe dwustronne 24/48 Astra nie pylą, nie rozmazują i mają intensywne barwy dzięki wysokiej jakości grafitu. Doskonały design i miękki rysik kredek to dobra propozycja dla lubiących malować. Kredki dwustronne to dobre rozwiązanie dla uczniów,…
Pieczątka tekstowa automatyczna imienna firmowa Trodat  4911 mała

Pieczątka tekstowa automatyczna imienna firmowa Trodat 4911 mała

31,38 zł22,40 zł brutto18,21 zł netto
Pieczątka Trodat 4911 z serii Printy Line posiada rozmiar 38 mm x 14 mm. Jest samotuszującym automatem stemplującym maksymalnie 3 linijki tekstu. Pieczątkę wykonujemy metodą laserową co gwarantuje dokładną jakość odbicia Okienko pozycyjne z krawędziami…
Kontakt

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 55
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 01-12-2021
Polecam transakcja przebiegła szybko towar zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 25-11-2021
Świetna obsługa. Szybka realizacja. Mój ulubiony sklep z artykułami biurowymi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksander
  • Data napisania recenzji: 08-11-2021
zamówienie dostarczone błyskawicznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 04-11-2021
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 04-11-2021
Super sklep, zawsze szybka przesyłka i wszystko dokładne tak jak w opisach. Zawsze super dodatki do zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 02-11-2021
Wszystko bardzo szybko wysłane. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 21-10-2021
Najlepszy sklep jaki odkryłam w sieci. Jestem zachwycona. Towar z najwyższej półki po najniższej cenie. Ekstra promki i super gratisy. Super miły kontakt, ekspresowa wysyłka. Uwielbiam tu wracać. Polecam z całego serducha.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 18-10-2021
Napewno tu wrócę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 16-10-2021
Jestem zachwycona absolutnie! Obsługa klienta od pierwszej mojej wiadomości z zapytaniem do samego końca - super. Odpowiedź na e-mail z pytaniem dostałam błyskawicznie - sprawdzając pocztę założyłam, że to pewnie autoresponder, a jednak nie :) To jedyna oferta z notesami Academy, gdzie zostało zaznaczone, że istnieje szansa dopasowania kolorystyki (w ramach możliwości). I rzeczywiście, w moim zamówieniu się to sprawdziło. Kolejnym zaskoczeniem (bardzo pozytywnym) była szybkość wysyłki - cały proces realizacji i wysyłki był tak sprawny, tak płynny, że przesyłka zamówiona w czwartkowy, późny wieczór, w sobotę o 14:30 już była u mnie. Jako miłośniczka artykułów papierniczych i biurowych z pewnością jeszcze wrócę, bo ceny są naprawdę przyjazne, promocje wychodzą korzystniej niż w innych miejscach, a przy tym całość obsługi i realizacji na najwyższym poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 06-10-2021
Oferta produktów duża, dobrej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 04-10-2021
Bardzo dobre zakupy. Produkty zgodne z opisem. Fajne przydatne gratisy. Dostawa na czas.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 23-09-2021
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów. Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 21-09-2021
Bardzo pomocni ludzie, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 13-09-2021
Szybka i sympatyczna obsługa. Pełne zadowolenie z trzymanego produktu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 31-08-2021
Polecam. Szybko, tanio i bezproblemowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 28-08-2021
Polecam sklep .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:

altBezpieczne zakupy

Sklep biurowe-szkolne.pl stawia na bezpieczeństwo zakupów. Zabezpieczone szyfrowane połączenie internetowe, rozbudowany system antywirusowy to gwarancja, że nie spotka nas żadna przykra niespodzianka podczas zamawiania. Płatności on-line znanych firm, które są na rynku od wielu lat dają gwarancję bezpieczeństwa Twoich pieniędzy. I na koniec 30 lat doświadczenia na rynku w branży biurowo-szkolno-papierniczej to pewność, że produkty, cena i jakość obsługi będą na najwyższym poziomie od początku do końca realizacji zamówienia

Zostań kolejnym zadowolonym klientem biurowe-szkolne.pl korzystając z naszego doświadczenia i niskich cen!

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu