Masz pytania? Zadzwoń509-477-416
0
Strona główna » Opinie o sklepie
Hity sklepowe
Klej w sztyfcie wykręcany Amos 8g

Klej w sztyfcie wykręcany Amos 8g

2,41 zł2,27 zł brutto1,85 zł netto
Najbardziej popularnym klejem w sztyfcie 8g jest klej firmy amos. Jego jakość i brak szkodliwych związków sprawiła, że stał się ulubionym lepidłem dla dzieci i dorosłych. Charakterystyczne zielono-żółte opakowanie od razu rzuca się w oczy. Najmniejszy…
Klej sztyft Amos 8g 30 sztuk paczka display

Klej sztyft Amos 8g 30 sztuk paczka display

72,30 zł67,90 zł brutto55,20 zł netto
Najbardziej popularnym klejem w sztyfcie 8g jest klej firmy amos. Jego jakość i brak szkodliwych związków sprawiła, że stał się ulubionym lepidłem dla dzieci i dorosłych. Charakterystyczne zielono-żółte opakowanie od razu rzuca się w oczy. Najmniejszy…
Kontakt

Opinie o sklepie

100%Klientów poleca nasz sklep
5,0Średnia ocena, Ilość opinii 301
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 15-04-2024
Realizacja perfect
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 14-04-2024
Bardzo dobry kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 14-04-2024
Super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 12-04-2024
wszystko zgodnie z zamówieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 08-04-2024
Profesjonalna obsługa.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 07-04-2024
Bardzo szybka dostawa produktów, były dobrze zapakowane. Zamówienie się zgadzało.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 11-03-2024
Szybko, sprawnie bez problemowo! Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 11-03-2024
Jestem bardzo zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 08-03-2024
polecam .Sklep bardzo dba o swoich klijentó .Wszystko dopięte na ostatni guzik .Produty najwyższej klasy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 06-03-2024
Dużo różnych artykułów i w dobrej cenie . Polecam Magda K
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 06-03-2024
Witam serdecznie wszystkich klientów sklepu. Od jakiegoś czasu zakupuję w firmie Hurt-Papier i jestem mega zadowolona z każdego produktu. Godnie polecam ten sklep, bardzo szybka dostawa oraz bardzo mila obsługa. Jak zakupy biurowe, to tylko w tym sklepie Hurt-Papier u Ryszarda. Pozdrawiam wszystkich klientów i owocnych zakupów zachęca :).
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ivanna
  • Data napisania recenzji: 05-03-2024
Polecam ten sklep, bardzo szybka dostawa oraz mila obsługa. Jak zakupy biurowe, to tylko w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 04-03-2024
Polecam. Miła obsługa ,szybka wysyłka, dobre ceny .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 03-03-2024
Zakupiony towar jak najbardziej na plus. Przesyłka na drugi dzień od zamówienia już u mnie dobrze spakowana. Kontakt ze sprzedającym również na plus.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 01-03-2024
Polecam zakupy w tym sklepie, szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 01-03-2024
sprawnie, szybko i komunikatywnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

altBezpieczne zakupy

Sklep biurowe-szkolne.pl stawia na bezpieczeństwo zakupów. Zabezpieczone szyfrowane połączenie internetowe, rozbudowany system antywirusowy to gwarancja, że nie spotka nas żadna przykra niespodzianka podczas zamawiania. Płatności on-line znanych firm, które są na rynku od wielu lat dają gwarancję bezpieczeństwa Twoich pieniędzy. I na koniec 30 lat doświadczenia na rynku w branży biurowo-szkolno-papierniczej to pewność, że produkty, cena i jakość obsługi będą na najwyższym poziomie od początku do końca realizacji zamówienia

Zostań kolejnym zadowolonym klientem biurowe-szkolne.pl korzystając z naszego doświadczenia i niskich cen!

Sklep internetowy shopGold
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu